Constructii

CGA Infrastructure ofera solutii de constructii corect adaptate specificului fiecarui proiect, reusind sa multumeasca cele mai mari exigente in domeniu. Asistenta in ceea ce priveste intocmirea proiectelor de arhitectura si a structurilor de rezistenta, consultanta extinsa in toate etapele proiectelor si totodata recomandari cu privire la calitatea materialelor utilizate si a detaliilor tehnice de executie.

Constructii industriale / Constructii civile

Mentinem o permanenta comunicare cu partenerii in fiecare dintre etapele proiectului si oferim consultanta de specialitate pe toata durata de executie.

Constructii Industriale
Constructii Industriale

Executam constructii industriale si lucrari pentru unitatile industriale. Proiectam, dezvoltam, construim hale prefabricate industriale sau hale modulare. Propunem o solutie eficace, fiabila, estetica si avantajoasa. Utilizam solutiile tehnice cele mai avansate. Folosim materiale si tehnici de executie moderne. Echipele noastre au experienta in executia proiectelor industriale. Siguranta lucratorilor este una dintre preocuparile noastre cele mai importante. Respectam cu strictete legislatia nationala si europeana in domeniu. Dotarile in materie de echipamente de protectie sunt la cele mai inalte standarde de calitate, furnizorii nostri detinand toate certificarile necesare.

Constructii Civile
Constructii Civile

Constructii la cheie si la rosu; finisaje interioare si exterioare; izolatii si hidroizolatii; instalatii electrice, sanitare si termice; sisteme antiefractie; sisteme de supraveghere; automatizari; mansardari; renovari, restaurari; extinderi si suprainaltari. Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru rapiditate si inalta calitate. Echipele noastre pot executa orice tip de lucrare conform celor mai exigente cerinte. Satisfactia clientului este cel mai important lucru pentru noi, iar personalul implicat in executie este constient de acest lucru. De la pregatirile pentru inceperea lucrarii si pana la curatenia de la finalul lucrarii atentia pentru detalii va fi remarcabila, pentru rezultate impecabile.

AVETI UN PROIECT DE REALIZAT CE NU SUFERA AMANARE?

Echipele noastre sunt formate din profesionisti cu o vasta experienta atat in proiecte rezidentiale/cladiri de birouri cat si pentru constructii industriale. Dotarile si echipamentele sunt conforme celor mai inalte standarde de calitate si securitate. Instruirea echipelor se face periodic, pentru orice echipamente sau tehnici de executie noi cat si privitor la securitatea ocupationala, un accent deosebit punandu-se pe utilizarea corecta si echiparea permanenta a echipamentelor de protectie.