Deszapezire

Servicii de Deszapezire

Eliberarea suprafetelor acoperite cu gheata si zapada si aplicarea materialelor antiderapante si a solutiilor anti-inghet se executa rapid, atat mecanizat cat si manual cand conditiile o impun. Avem la dispozitie o echipa de profesionisti cu experienta care inteleg foarte bine ce inseamna o situatie de urgenta, dotati cu cele mai moderne utilaje si echipamente, gata sa intervina 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana in perioadele in care pot sa apara precipitatii sub forma de ninsoare.

Contacteaza-ne!
Author

Iarna este un anotimp frumos, insa nu o lasa sa iti blocheze activitatea. Asigura accesul facil in curte sau in perimetrul biroului tau si bucura-te in continuare de acest anotimp. Deszapezim mecanizat majoritatea suprafetelor acoperite de nameti, apoi indepartam manual zapada din locurile greu accesibile si abia la urma imprastiem materiale antiderapant. Indepartam si spargem portiunile de gheata din apropierea zonelor de acces in cladiri, in special cele de pe acoperisuri. Va putem ajuta la deszapezire prin solicitare sau pe baza unui contract sezonier. In cazul în care doriti doar inchirierea utilajelor, fara a dispune si de personalul aferent, puteți opta si pentru aceasta varianta. Apeland la serviciile CGA Infastructure, puteti fii siguri de calitatea ireprosabilă a utilajelor inchiriate. Acestea sunt intotdeauna pregatite, verificate inainte de orice interventie. Utilajele de deszapezire sunt gata de lucru, la prima cerere.

RESURSE

Dispunem de utilaje profesioniste dar si de know-how-ul necesar pentru a va asigura de eliberarea cailor de acces. Aplicarea solutiilor antiinghet, se va face dupa realizarea deszapezirii grosiere si nu inainte. Cum de altfel si cresterea frecventei de spalare mecanizata a zonele de parcare subterana in perioadele insotite de precipitatii solide.
Suntem capabili sa reactionam prompt, imediat dupa declansarea fenomenelor meteorologice si sa terminam operatiunile in cel mai scurt timp, pentru locatiile si caile de acces reprezentand urgenta de gradul intai. De asemenea, la solicitarea clientilor nostri, se pot cantona utilaje de deszapezire, pentru a asigura acest serviciu permanent, pe durata intregului sezon de iarna.
Actionam atent si la temperaturi foarte scazute doar pentru a va satisface nevoile imediate. Dispunem de solutii antiderapante necorozive folosite pentru a combate poleiul si inghetul. Imprastierea acestora se va realiza cat mai uniform pe suprafata partilor afectate.Serviciile de deszapezire mecanizata se executa cu tractorase cu lama, tractoare cu lama sau cu cupa, incarcatoare frontale cu cupa de tip Bobcat sau utilaje medii de deszapezire cu brat excavator in spate si cupa in fata.
Folosim substante in conformitate cu normele UE, pentru inlaturarea rapida si eficienta a stratului de gheata. (nisip, materiale degrivante)

Trimite un mesaj, iar un consultant CGA te va contacta in cel mai scurt timp pentru serviciul dorit!

    Confirm ca am peste 16 ani, am citit si acceptat politica de date.