Servicii Facility

Servicii Facility Management

Am inceput sa lucram in acest domeniu din 2007 si am cautat permanent cele mai bune solutii pentru a oferi servicii facility de calitate. Pentru a castiga increderea si respectul clientilor am investit in perfectionarea abilitatilor echipei noastre. In acelasi timp am investit si in echipamentele pe care le folosim, acestea fiind ingredientele principale ale unui rezultat perfect.
Am reusit sa construim parteneriate de succes cu clientii nostri. De aceea continuam sa ne dezvoltam si sa acumulam experienta indiferent de domeniul de activitate al clientilor nostri.Ne-am propus, inca de la inceput, si treptat am reusit sa ne diversificam gama de servicii facility. Mai presus de toate am ajuns sa oferim servicii facility integrate de curatenie, in functie de necesitatile si standardele clientilor nostri. Punem permanent accent pe seriozitate si pe respectarea angajamentelor asumate. De exemplu am cladit parteneriate durabile care ne-au asigurat o foarte buna reputatie in randul companiilor de prestigiu din domeniu. Prin urmare asiguram servicii de curatenie complete, servicii tehnice si de intretinere pentru birouri, case, apartamente, magazine, hale industriale, spatii de depozitare, etc.
Serviciile de deszapezire sunt asigurate pe perioada in care statistic sunt posibile precipitatii atmosferice sub forma de ninsoare ( 15 noiembrie- 15 martie), perioada care poate fi modificata in functie de nevoile si cerintele clientilor. Echipele noastre sunt gata sa intervina oricand, permitand buna desfasurare a activitatilor clientilor chiar in cazul ninsorilor abundente. Interventiile se fac cu utilaje moderne, adaptate tipului de suprafata si configuratiei perimetrului. In cazul in care interventia utilajelor mecanizate nu este posibila din cauza limitarilor legate de spatiu sau de posibilitatea de a deteriora elemente de decor/mobilier urban/vehicule se intervine manual. Interventiile manuale vor fi intotdeauna facute cu maxima atentie pentru a preveni deteriorari ale suprafetelor deszapezite sau a obiectelor inconjuratoare, luand in calcul traseele pietonale utilizate cel mai frecvent.