Servicii Tehnice

Servicii Tehnice

Asiguram o gama larga de servicii de intretinere, revizii si interventii pentru cladiri de birouri, spatii logistice si rezidentiale.

Contacteaza-ne!
Author

MENTENANTA

Serviciile de mentenanta preventiva si corectiva sunt realizate atat de catre echipe mobile cat si de catre profesionisti care isi desfasoara activitatea la locatiile Clientilor, pentru spatii logistice, cladiri de birouri, spatii rezidentiale. Realizam activitati de intretinere preventiva pe baza Planului de Mentenanta. Specialistii nostri realizeaza Planul de Mentenanta dupa preluarea locatiei si a echipamentelor, in conformitate cu: specificatiile tehnice ale echipamentelor, cerintele producatorilor, cerintele legale, structurii de personal de la locatie.

REVIZII / URGENTE / INTERVENTII

Noi ne ocupam de reviziile si de instalatiile din locatia dumneavoastra. Noi nu uitam urgentele si interventiile necesare pentru a acorda cladirilor si spatiilor grija de care au nevoie. Personalul nostru este pregatit 24/7 pentru orice interventii si urgente corective, intervenind in cel mai scurt timp, in conformitate cu termenele de interventie agreate cu fiecare Client in SLA cat si in Planul de mentenanta.

  • Responsabilitate financiara completa;
  • Revizii, interventii Instalatii termice;
  • Revizii, interventii Instalatii de racire;
  • Revizii, interventii sisteme de curentii slabi;
  • Revizii, interventii sisteme de curent electric;

Trimite un mesaj, iar un consultant CGA te va contacta in cel mai scurt timp pentru serviciul dorit!

    Confirm ca am peste 16 ani, am citit si acceptat politica de date.